Вила в полите на Средна Гора

Продава се вила в подножието на Средна Гора с обща застроена площ от 125 кв.м., разположена на три етажа. Приземният етаж е подходящ за механа, има зимник и помещение за варене на ракия. На кота нула са разположени баня с тоалетна, кухня и хол. На следващото ниво се намират трите уютни спални (една самостоятелна и две преходни) и баня с тоалетна. Част от обзавеждането и оборудването могат да се използват. Към къщата има прилежащ двор от 750 кв.м., в който има овощни дървета и свободни тревни площи. Пътят до вилата е асфалтиран; вилата е електрифицирана, като електропроводите са положени под земята. Къщата е водоснабдена, отоплението е с печки на дърва. Канализацията минава през дренаж, септична яма и отново дренаж.

Имотът е подходящ за: лов, риболов, планински туризъм в Средна Гора, отглеждане на животни и различни култури, за еко почивка и пълен релакс.  Голяма, слънчева тераса заобикаля къщата от трите й страни, което осигурява фантастични гледки. Има възможност за прекрасни семейни вечери с барбекю, което може да се инсталира на терасата.

Вилата се намира в Белица – китно селце, сгушено в малка котловина в сърцето на Ихтиманска Средна Гора. Наблизо се намират Оборище и Панагюрище, които са сред националните ни забележителности. Природата е прекрасна, въздухът кристален.

Цена на имота EUR 20 000,00

За повече информация и организиране на огледи – 0888 306 623 г-жа Стойкова

Публикувано в Продава се с етикети , . Постоянна връзка.