Къща в Казичене

Уютна двуетажна къща в кв. Казичане, един от бързоразвиващите се сателитни квартали на София, с комфортно разпределение: 4 спални (3 от тях са с тераси), 3 бани с тоалетни, хол с трапезария и кухня, 2 антрета. Двата етажа са с независимо електрозахранване. Къщата е с локално парно със соларни панели. Жилищната площ е 170 кв.м. Къщата притежава просторен двор с площ от 533 кв.м. В двора се намира гараж и отделно парко-място с обща площ от 33 кв.м. В двора има масивна постройка състояща се от входно антре, стая и мокро помещение. До постройката има навес –  с лятна кухня и барбекю. В двора е монтирана помпа за подпочвени води. Къщата има канализация.

Към имота има и 250 кв. м. Зеленчукова градина.

Къщата е подходяща за 4-6 членно семейство, много подходяща за отглеждане на деца.

Казичане е разположено на изток от София. След 2000-та година в околността на Казичене се развива промишлена зона, където се разполага фабриката на Chipita, а по-късно и множество други компании като логистичната компания Верта ООД и дистрибуторът на строителни материали Техникон Груп АД. Това развитие е силно повлияно от наличието на гара и местоположението на селището до околовръстния път на София между магистралите Хемус и Тракия. В момента Казичане е една от най-бързо развиващите се логистични зони на София.

Населението на Казичене има постоянен прираст през последните години поради големия брой работни места в района и близостта на сателитния квартал до столицата, което от своя страна води до завишения интерес към закупуването на терени за строителство на семейни къщи и купуването на готови къщи. Мнозина столичани и мигранти от провинцията намират Казичане за по-евтина алтернатива за живеене от това да имат имот в самата София.

За огледи и допълнителна информация можете да се обърнете към г-жа Стойкова на тел. 0888 306623.

Цената на целия имот е EUR 226 000

Снимки на имота:

Публикувано в Продава се с етикети . Постоянна връзка.